wat doe ik?

Ik geloof dat als we ons weer kunnen verbinden met het licht waarmee we gekomen zijn, alles vanzelf op zijn plek valt…

We kunnen dan eindelijk begrijpen waar angst en onrust vandaan komen. We gaan zien dat gevoeligheid juist een kracht is. We leren te kijken met ons hart.

Inzicht krijgen in wie je in essentie bent, in wie jouw kind in essentie is en in wat jullie ooit besloten hebben hier op aarde te komen doen zal een heel ander licht op al je vragen werpen.

de buikbundel

In je zwangerschap gaat er een nieuwe wereld voor je open. Er groeit nieuw leven in je en dit vraagt om een nieuw bewustzijn. In een licht(buik)bundel ontvang je een combinatie van meditatie en een serie buikberichten en een lichtsessie die je helpen om je voor te bereiden in je zwangerschap, zodat jouw innerlijke kracht als moeder van dit bijzondere kindje volledig tot bloei kan komen. Het helpt je beter communiceren en afstemmen op je kindje. Je leert je innerlijke kracht en intuïtie kennen, zodat je je goed voorbereidt op de geboorte en het moederschap. Een hele mooie manier om jouw kindje en de moeder in jouzelf alvast te mogen ontmoeten!

moeder & kind bundel

Sta je graag meer in je kracht staan als moeder? Zou je het gevoel willen hebben dat de dingen wat makkelijker gaan… meer vanuit vertrouwen? Heb je het idee dat jouw kinderen iets van je vragen dat je hen nu niet kunt geven? Wat als we hier nu eens naar kijken door de ogen van je kind? Dan zul je ontdekken dat er een hele heldere, liefdevolle manier is om naar jezelf en jouw uitdagingen te kijken. je kind weet vaak precies wat er nodig is om jullie weer te helpen stralen samen, omdat het nog dichter is bij zijn of haar zielendoelen. Als je als moeder zicht krijgt op het zielendoel van je kind en van jezelf en hoe de dynamiek werkt tussen jullie zielendoelen, dan kunnen jullie meer uitgelijnd leven met jezelf en elkaar.

lichtberichten

… Als je je afvraagt wat je kindje van jou nodig heeft luister ik graag naar hem of haar…

Je ontvangt met een lichtbericht een heldere richtingaanwijzer in de vorm van een geschreven boodschap…

 

 

Lees verder »

licht op je kind

De kinderen die nu geboren worden hebben vaak een groot bewustzijn van wat ze hier komen doen op aarde. Soms kan dit hogere bewustzijn nog niet zo makkelijk landen hier op aarde. Dit kan onder andere leiden tot slaap-, gedrags-, hechtings-, en eetproblemen. In reading of geschreven boodschap geef ik jouw kind de kans om zijn of haar verhaal en behoeften met je te delen, zodat aan het licht kan komen wat er nu nodig is. Als moeder heb je alles in huis wat jouw kindje nodig heeft. In een reading/healing kijken we naar de vraag hoe jij je kindje het best kan geven wat het van je vraagt. Hiermee brengen we jouw innerlijke kracht naar boven en ontvang je de handvatten die je kunt gebruiken om jouw bijzondere kindje liefdevol te begeleiden op zijn of haar pad.

licht op je pad

Zou je graag meer je hart willen volgen? Zou je beter willen weten wat jouw pad is en hoe je hier meer op kunt gaan wandelen? Heb je een kinderwens? Weet je heel goed wat jou te doen staat in dit leven, maar lukt het steeds maar niet om dit te realiseren. Samen kijken we waar jouw beperkende overtuigingen liggen en duiken we vervolgens het grotere plaatje in, op zoek naar de antwoorden. Je zult versteld staan van de wijsheid en kracht die je in je hebt!