wat doe ik?

Of je kindje net geland is in je buik, pas geboren of al wat ouder; iedere moeder geeft alles wat ze heeft aan haar kind.

Waarom voelt het dan soms alsof dit toch nog niet genoeg is? Jij kent jezelf en je kind kent als niemand anders en tegelijkertijd misschien toch nog niet helemaal. 

 

Als je net zwanger bent…

…kan het voelen alsof je een vertrouwd iemand bij je draagt, of een compleet nieuw en onbekend wezentje. Je kunt je direct een geboren moeder voelen of vanaf dag een van je zwangerschap voelen twijfelen aan alles. Niets is gek, als je zwanger bent, geloof me.

De vraag is of je jezelf de ruimte geeft om te mogen wennen, zoeken en twijfelen.

Wist je dat je kindje al prima in staat is om op zielsniveau met je te communiceren? Dat het heel goed weet wat het nodig heeft? Het is alleen heel begrijpelijk dat jij dit als moeder niet zo goed kunt voelen nu, want sjonge, het is nogal wat dat zwanger zijn…

 

Ook als je kindje al even bij je is…

…voelt het vaak alsof je jezelf als moeder steeds opnieuw moet blijven uitvinden…

Ben jij de moeder die je wil zijn? Ben jij de moeder die je denkt dat je kindje nodig heeft?

Twijfelen aan jezelf maakt het moederschap niet lichter, dat weet je zelf ook, maar toch weet je kind de onzekerheid in jou vaak aardig te triggeren.

Ben je je ervan bewust dat dat zoeken en twijfelen juist een grote kracht is? Dat het de opening biedt om een diepere waarheid te ontdekken die jullie samen hebben uitgekozen, nog voordat jullie leven hier op aarde begon?

 

Het licht op de ziel…

Als je de sprong waagt met mij om dieper te duiken en op zielsniveau naar antwoorden te zoeken, zul je merken dat er een nieuwe wereld voor jullie open gaat.

 Mijn ervaring heeft me geleerd dat het enorm helpt als je even uit je dagelijkse belevingswereld stapt en het grotere plaatje ziet. Hierin geef ik je, met behulp van mijn helder voelen, graag een inkijkje. Zodat je in dat grotere plaatje dan vervolgens kunt ontdekken dat jij en jouw (innerlijk) kind al helemaal heel zijn. Dat jullie juist compleet zijn met al jullie vragen, eigenschappen, gevoelens, behoeften, uitdagingen en verlangens. Dat precies dit pakketje jou (en je kind) compleet maakt als ziel. Je hebt het nodig om je zielendoelen (samen) te kunnen leven.

 

Hopelijk kun ook jij hierdoor gaan ervaren dat er zo veel hulp om jullie heen is. Hulp om deze gekozen zielendoelen ook echt volledig te gaan leven.

 

Ik geloof dat onvoorwaardelijke liefde jou de basis geeft om dit grotere plaatje te kunnen en durven zien.

 

Jouw kind, dat nog zo verbonden is met het Prille Licht, gidst je.

En laat je een nieuwe, lichte kracht in jezelf ontdekken die je misschien niet voor mogelijk hield..

 

Onvoorwaardelijk liefhebben is jullie superkracht!

lichtberichten

… je ontvangt een heldere richtingaanwijzer in de vorm van een geschreven boodschap…

 

 

Lees verder »

lichtsessies

… je ontvangt een zetje in jouw goede richting in een uur vol heldere inzichten, handzame handvatten en helende begeleiding…

 

Lees verder »

lichtbundels

…lichtbundels zijn er om een dieper licht te schijnen op dat gebied in je leven dat aandacht nodig heeft. Samen duiken we gedurende meerdere momenten de diepte in om te zien wat jou verder helpt. Dit kan een combinatie zijn van lichtberichten, lichtsessies of meer. In een gratis online kennismaking kijken we wat jou het beste past…

Lees verder »