wat doe ik?

Ik geloof dat als we ons weer kunnen verbinden met het licht waarmee we gekomen zijn, alles vanzelf op zijn plek valt…

We kunnen dan eindelijk begrijpen waar angst en onrust vandaan komen. We gaan zien dat gevoeligheid juist een kracht is. We leren te kijken met ons hart.

Inzicht krijgen in wie je in essentie bent, in wie jouw kind in essentie is en in wat jullie ooit besloten hebben hier op aarde te komen doen zal een heel ander licht op al je vragen werpen.

lichtberichten

… Als je je afvraagt wat je kindje van jou nodig heeft luister ik graag naar hem of haar…

Je ontvangt met een lichtbericht een heldere richtingaanwijzer in de vorm van een geschreven boodschap…

 

 

Lees verder »

lichtsessies

Als er oude stukken zijn of heftige ervaringen die het moederschap zwaarder laten voelen dan je zou wensen, dan kan een lichtsessie je helpen om het licht in jou weer aan te zetten. Samen werpen we een liefdevol licht op dat wat gezien wil worden in jou en in de relatie met je kindje. Ik help je met behulp van afstemming, meditatie en aanraking jouw hart verder te openen om zo met onvoorwaardelijke liefde te kunnen voelen wat er leeft in jou. Hierdoor komt er ruimte voor acceptatie, overgave en vertrouwen. en vind je jouw licht terug…

 

Lees verder »

lichtbundels

…lichtbundels zijn er om een dieper licht te schijnen op dat gebied in je leven dat aandacht nodig heeft. Ik nodig je hierbij uit om diep in jezelf te duiken en te voelen wat daar leeft. Een lichtbundel initieert een bewustzijnsproces. Het brengt een gevoel van diepere verbinding op gang. Verbinding met jouw eigen bron, kracht en intuitie en verbinding op zielsniveaumet je kindje.

Lees verder »