contact

Dankjewel voor je bezoek aan mijn website. Ik hoop dat je je er thuis voelt. Je mag me alles vragen via e-mail. Doorgaans reageer ik reageer binnen een dag en stuur je de antwoorden en informatie toe waar je om vraagt. Consulten en geschreven boodschappen zijn mogelijk op afstand. Daarnaast ben je voor een praktijkconsult welkom in Bokhoven aan de Maas, vlakbij Den Bosch; een warme plek waar de thee altijd klaar staat.

Portretfotografie door: Irma Bulkens, irmabulkens.nl, overig beeld: Youssi en Unsplash
Ontwerp door: Jolijn Ceelen, jolijnceelen.nl, www.oneofus.nl, teksten: Youssi

Verklaring: Ik maak contact met de liefdevolle energie van jouw Helpers.  Ik geef alleen dat door wat ik door mag geven vanuit wat het beste is voor jou en/of je kind. Ik ben hierin slechts een doorgeefluik en jij mag de boodschappen ontvangen en inzetten naar jouw eigen vrije wil. Ik ontvang geen informatie over medische zaken en kan deze dan ook niet beïnvloeden. Ook doe ik geen toekomstvoorspellingen. 

 

Privacy: Deze website gebruikt slechts functionele cookies. Je ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het maken van afspraken en het versturen van de Licht/Buikberichten.

 

Praktijkadres

Youssi Raams

Oppershof 8

5221 BW Den Bosch

Betaalgegevens

Iban NL33 TRIO 0391 1814 32

KvK 68160232

BTW-id NL001672487B53

Lid van de SNU 2170001

contact