Vivanne:

“Meermaals heb ik me laten verrassen door het contact dat Youssi maakte met onze kindjes. Het was bijzonder hoe Youssi dat contact zo mooi kon verwoorden. Ze schrijft lief, grappig en schiet vaak in de roos. Als voorbereiding op de bevallingen heeft het mij geholpen uit mijn hoofd te komen en te vertrouwen op de wijsheid van mijn lijf en mijn kind. En als jonge moeder gaf het mij een nieuw bewustzijn in het contact met onze baby`s. Doordat Youssi gevoelens en angsten kon benoemen ontstond er weer meer ruimte voor vertrouwen en humor. Dat was voor ons erg waardevol. Wij vinden het contact met Youssi gewoon altijd fijn, haar afstemmingen komen recht uit het hart en zijn een kadootje voor je ziel.”


Lieneke:

“Echt heel bijzonder is het eerste wat er in me opkomt als ik met een dikke glimlach terugdenk aan het zielscontact dat Youssi heeft gemaakt tijdens mijn zwangerschap. Ik was al bekend met het fenomeen afstemmingen. Eerder hebben we een afstemming bij mijn zoontje laten doen wat ook heel bijzonder was en veel inzichten heeft gegeven. Maar nu met ons nog ongeboren kindje voelde het wel heel kwetsbaar. Zomaar een gesprekje met ons kleine meisje. Beetje onwerkelijk ook. Maar als dat aan iemand over durf te laten is het Youssi. Ik ervaar Youssi als professioneel, kundig, ervaren en tegelijkertijd heel zacht, lief en inlevend. Je gaat in de afstemming zeker teruglezen wat ik bedoel. De zielscontacten tijdens de zwangerschap hebben het me in de laatste fase meer vertrouwen gegeven in de bevalling en daarnaast heb ik me meer verbonden gevoeld met ons nog ongeboren kindje. Leuk om te vermelden is dat het karakter van ons kindje (Kiki) dat Youssi schetste in de afstemming, nu 1,5 jaar na haar geboorte, echt heel pakkend is geweest!”


Mariëlle:

“Youssi heeft meerdere afstemmingen gedaan op mijn ongeboren dochter. Het was een onverwachte, spannende en gevaarlijke zwangerschap en er was heel veel onzekerheid en angst. Ik was bang dat er misschien negatieve dingen uit de afstemmingen zouden komen die mijn angst zouden versterken maar Youssi stelde mij gerust dat de boodschappen altijd vanuit liefde worden gegeven en dat je alleen informatie krijgt waar die iets mee kunt. De afstemmingen hebben mij dan ook erg geholpen om me te blijven richten op vertrouwen in plaats van angst. Ze raakten me echt en heb ze vaak opnieuw gelezen. Wat grappig was is dat ik er vaak weer heel andere aspecten uitlichtte dan Youssi had verwacht. Maar omdat mijn dochter ongebruikelijk goed bleek in het praten in zeer abstracte metaforen lieten Youssi’s afstemmingen mij dan ook alle ruimte om te voelen wat waar was/goed voelde voor mij. Ik kan dit iedereen aanraden die graag nog dichter bij zijn/haar ongeboren kind wil zijn en/of een klein steuntje in de rug kan gebruiken in deze mooie maar vaak ook spannende tijd.”

 

Eefje:

“Verrast schrijf ik deze woorden, na het ontvangen van een Akasha reading van Youssi. Verrast door de aardsheid. Door het heerlijke lome zwaardere gevoel van in mijn lijf zitten.
Ik kwam bij Youssi terecht om te kijken naar dat wat maakt dat ik vaker de rem op dingen zet. En oh wat mocht er veel aan het licht komen. Met als gevolg een diep ontspannen lijf, concrete stappen voor de komende tijd en een blije ik omdat ik mezelf de ruimte gaf dit te ontvangen.”

 

Addy:

“Ik kreeg van Youssi een Akasha-reading. En eerder ook al eens afstemmingen en een Aquarius Angels-healing. Youssi vertaalt en vertelt helder de boodschappen die ik mag horen. Ze gebruikt duidelijke taal, waardoor het voor mij allemaal goed te begrijpen is. Youssi combineert voor mijn gevoel op een natuurlijke manier alle kennis die ze doorkrijgt met haar eigen wijsheid en bagage tot een logisch geheel. En bovenal werkt en is Youssi zacht, wat heel fijn is.

In de Akasha-reading kreeg ik een aantal inzichten mee die mij hielpen beter te begrijpen wat me te doen staat en waar ik aandacht voor mag hebben. En dat werkte de tijd daarna als goede richtingwijzer.”

 

Janne:

De reading was prachtig en hoe diepzinnig het ook is, het was ontspannen en we hebben gelachen.

Ik zit sinds de reading op een spirituele roze wolk. Wat een mooie inzichten zijn er voorbij gekomen. Ook de bevestiging van wat ik zelf vermoedde was waardevol. Mijn pijn en diepe verdriet hebben zelfs een liefdevolle plek gekregen en kan ik omarmen. Ik voel me heel rustig en ik durf nog meer op mezelf en mijn ‘weten’ te vertrouwen! Het gevoel van dankbaarheid is heel groot….”

 

Karien:

(verloskundige)

“Op basis van een foto van mijzelf en een kort verhaaltje over mijn zwangerschap tot dan toe stemde Youssi zich af op mijn baby en schreef een brief vanuit de baby aan mij als moeder. Het lezen van deze brief was emotioneel. De dingen die mijn baby mij vertelde voelen kloppend en hebben mij ook weer geholpen in de geruststelling dat de angst gedachten die ik heb gehad en soms op andere vlakken nog kan hebben buiten mijn baby blijven waardoor mijn vertrouwen alleen maar weer groeit.

Vertrouwen in mijn baby, vertrouwen dat mijn intuïtie prima in staat is mij te vertellen wat ik en mijn gezin nodig hebben, vertrouwen dat als ik trouw blijf aan mijn intuïtie mijn leven loopt zoals het moet lopen en dat dat hoe dan ook goed is ook al is er soms een hobbel.

Ik hoop oprecht dat vrouwen met een kinderwens, zwangerschap of bij vragen aan hun baby na de geboorte hun weg vinden naar Youssi.”

 

Evelien:

“Mijn kleine meisje had last van angsten, het was een vrij heftige periode. We zaten met onze handen in het haar. Via via kwamen we bij Youssi terecht en hebben we een afstemming laten maken. Wat heeft dat veel in gang gezet. Tranen rolden van onze wangen toen we de afstemming lazen. Herkenbaarheid, handvatten, maar niet alleen dat. Het zette me aan het denken, over mezelf. Ik heb eerst nog een afstemming van mijn zoontje laten maken en daarna ook een voor mezelf. Wat heeft dat veel gebracht. Wat was het gaaf om Youssi daarna ook in het echt een knuffel te mogen geven toen ik bij haar kwam voor een healing. Youssi heeft me ontzettend geholpen om de eerste stappen van mijn eigen ontwikkeling te zetten in mijn eigen spirituele groei.

Het inspireerde me en ik was zo enthousiast dat ik zelf de opleiding ben gaan volgen tot Luisterkindwerker. Zo is het balletje gaan rollen en ben ik me alleen maar meer gaan ontwikkelen. Ik ben een opleiding gaan doen tot Energetisch therapeut en daarna nog vele andere cursussen. Wat heeft geleid tot mijn eigen praktijk, waarbij ik anderen weer kan helpen en inspireren. Wat ben ik Youssi dankbaar dat ik haar op mijn pad mocht ontmoeten. Afgelopen maand vierde ik het 2-jarig bestaan van mijn praktijk Straal vanuit je hart. Ik denk dan aan waar het allemaal is begonnen.”