bewuste zwangere

Ben je zwanger en verlang je naar een dieper contact met je kindje?        

 

Lieve, bewuste zwangere,

Jij draagt je kindje en Pril Licht helpt jou je gedragen voelen in je zwangerschap. Omdat ik weet hoe overweldigend (mooi) het kan zijn om in verwachting te zijn. Hoe nieuwsgierig je bent naar wie jouw kindje is. En ook hoe moeilijk het in deze bijzondere tijd soms toch ook kan voelen om in verbinding te blijven. In verbinding met je nieuwe zelf en met het wonderlijke wezen dat in je buik mag groeien nu.

Er gebeurt ontzettend veel in deze transformerende negen maanden. Dit bijzondere kindje heeft je veel te vertellen over zichzelf en over de weg die jullie samen te gaan hebben. Je hebt er een sterke nieuwe wegwijzer in je leven bij gekregen. Een liefdevol leidend lichtje dat nu ongeveer negen maanden woont onder je hart en dat heel graag gehoord wordt.

Ik weet hoe graag je dit goed wilt doen, met alle liefde die je in je hebt. Ik help je graag om de liefdevolle verbinding met je kindje (nog) sterker voelbaar te maken, door je kindje een stem te geven. Ik vind het daarbij heel belangrijk dat jij voelt wat klopt voor jou en helemaal vertrouwt op jouw eigen intuïtie. Dat je meer en meer luistert naar jouw mooie moederhart. Zodat jij en je kindje ieder kunnen stralen! Tijdens deze zwangerschap, maar ook nog lang daarna…