lichtsessies

Als er oude stukken zijn of heftige ervaringen die het moederschap zwaarder laten voelen dan je zou wensen, dan kan een lichtsessie je helpen om het licht in jou weer aan te zetten. Samen werpen we een liefdevol licht op dat wat gezien wil worden in jou en in de relatie met je kindje. Ik help je met behulp van afstemming, meditatie en aanraking jouw hart verder te openen om zo met onvoorwaardelijke liefde te kunnen voelen wat er leeft in jou. Hierdoor komt er ruimte voor acceptatie, overgave en vertrouwen. en vind je jouw licht terug…

 

 

voor jou en je kind

 

In een lichtsessie stem ik me af op het licht in jou en je kind. Samen gaan we voelen wat er nodig is om oude ballast los te laten en het grotere plaatje te kunnen zien en openen.

 

voor jou en je (buik)baby

 

Soms kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken tijdens je zwangerschap en in de eerste maanden daarna. Wat heb jij nodig aan steun om dit kindje met vertrouwen te kunnen dragen en jezelf ook gedragen te voelen? Wat brengen jullie bij elkaar in dit leven? Samen staan we stil bij deze vragen en ervaren we hoeveel licht en hulp er aanwezig is in jullie en om jullie heen.

 

voor jou

 

Wie ben jij? Waar ben je nu eigenlijk precies voor naar deze aarde gekomen? Waar ligt jouw hart en wat is jouw kracht? Waarom blokkeer je steeds op dezelfde stukken? Met behulp van meditatie en afstemming ontvang je de inzichten die jou terug brengen naar je essentie en de verbinding met Liefde.

 

hoe en waar

 

Lichtsessies vinden plaats in Bokhoven of Vlijmen bij Den Bosch of bij jou thuis. Als de fysieke afstand te groot is kun een lichtsessie ook online ontvangen

.