lichtsessies

… je ontvangt een zetje in jouw goede richting in een uur vol heldere inzichten, handzame handvatten en helende begeleiding…

 

 

voor jou en je kind

 

In een lichtsessie stem ik me af op het prille licht in jou en je kind. Het is een combinatie van reading en healing, waarin je al je vragen kunt stellen, zodat we samen gaan voelen wat er nodig is om oude ballast los te laten en het grotere plaatje te kunnen zien en openen. Je ontvangt helderheid over jouw zielendoelen en die van je kind en je leert hoe jullie elkaar hierin verder kunnen helpen.

 

voor jou en je buikbaby

 

Soms kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken tijdens je zwangerschap. Wat heb jij nodig aan steun om dit kindje te kunnen dragen en jezelf ook gedragen te voelen? Wat brengen jullie elkaar in dit leven? Samen staan we stil bij deze vragen en ervaren we hoeveel licht en hulp er aanwezig is om jullie heen.

 

voor jou

 

Wie ben jij? Waar ben je nu eigenlijk precies voor naar deze aarde gekomen? Waar ligt jouw hart en wat is jouw kracht? Waarom blokkeer je steeds op dezelfde stukken? Dit zijn de wezenlijke vragen waar je in deze reading/healing heldere antwoorden op ontvangt. Het is aan jou of je de uitnodiging aanpakt om je zielendoelen te gaan leven, maar het helpt enorm als je weet dat er onvoorwaardelijk van je gehouden wordt!

 

hoe en waar

 

Lichtsessies vinden plaats in Bokhoven bij Den Bosch of een nader te bepalen plaats. Als de fysieke afstand te groot is kun een lichtsessie ook online ontvangen (een healing op afstand is echter niet mogelijk).

.