Jouw Licht

Het licht op jou als vrouw

 

Jouw Licht verdient aandacht. Met behulp van zelfzorg, meditatie, affirmatie en liefdevolle aandacht kan jouw eigen licht groeien, zodat het uit kan gaan stralen naar iedereen om je heen…

 

Zomeravondwandeling

Ont-moeting in de natuur. Ik ontmoet je graag in Bokhoven voor een fijne avondwandeling langs de Maas. We kunnen lopen, praten, mediteren of yoga doen aan het strandje. Ik luister graag mee naar jouw innerlijke stem en help je zelf ontdekken wat jouw natuur is en waar jouw pad je heen wil leiden.

 

Gratis meditatie

 

Contact maken met jezelf helpt je om de boodschappen van je ziel of de ziel van je kindje beter te ontvangen. Hierbij vind je een gratis basismeditatie, die je helpt om in liefdevol jezelf te duiken. Zodat je je open kunt stellen voor dat wat nu belangrijk is voor jou.

 

 

 

Afgestemde meditatie

 

 

Misschien spelen er op dit moment thema’s in je leven die liefdevolle aandacht verdienen. Dingen waar je graag meer open of met meer compassie en vertrouwen naar zou willen kijken. Ik help je graag door een afgestemde meditatie voor je in te spreken, zodat je je meer gedragen kunt gaan voelen in dat waar je nu doorheen gaat. Via het contactformulier kun je jouw meditatie aanvragen, die je vervolgens als audiobestand ontvangt via e-mail.